Kom naar de technische middag en leer alles over brandstoffen en roetfilters

Natuurlijk weet je wel waar EN590 en EN15940 voor staan. Maar weet je ook waar je op moet letten om te voldoen aan bepaalde emissie-eisen in bijvoorbeeld een aanbesteding? En is HVO nou schadelijk, of is dat een broodje aap? Kom naar de technische middag op dinsdag 18 juni. Dan praten we je bij over brandstofnormen, brandstofanalyse en roetfilters.

Is schade aan het roetfilter nou oorzaak of gevolg? Het is handig om te weten waar je op moet letten. Heeft een reiniging nog wel zin als de uitstoot boven de norm zit? Dat soort vragen bespreken we tijdens de technische middag. Ook hebben we het over de invloed van rijstijl, de kwaliteit van de brandstof en wat het betekent als je bijvoorbeeld een verhoogd brandstofverbruik constateert.

Brandstofanalyse: een extra gereedschap

Ook bekijk je samen met ons een brandstofanalyse. Je leert wat je eraan kunt aflezen. En hoe het je kan helpen in het stellen van goede en onderbouwde diagnoses.

Effecten van HVO op de brandstofpomp en injectoren

Welke invloed heeft een HVO100 op het inspuitsysteem? Als je deze zeer zuivere en hoogwaardige brandstof gebruikt, heeft dat wel degelijk effecten op het inspuitsysteem. Maar misschien niet de effecten die je verwacht. Tijdens de technische middag gaan we ook dieper in op wat bijmenging met FAME in diesel betekent.

Meld je aan voor een heleboel technische kennis

Kortom, na 18 juni heb je er een heleboel technische kennis bij, waar je in de dagelijkse praktijk veel aan hebt. De bijdrage in de kosten is slechts 45 euro per persoon, exclusief btw en inclusief een eenvoudige lunch.

Datum: dinsdag 18 juni
Tijd: 12.30 (inloop en lunch), aanvang 13.00 uur tot 16.30 uur
Adres: Fahrenheitstraat 35, 3846 CC in Harderwijk
Aanmelden via inschrijvingen@buchli.nl

Meld je aan vóór 1 juni.