Dé brandstofsysteemspecialist van Nederland

Personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, landbouwvoertuigen, industrietoepassingen en kleine scheepvaartmotoren zijn bij ons in goede handen. Onze vakmensen koppelen kennis, apparatuur en informatie zodat dit op de best mogelijke manier kan worden ingezet.

Büchli Partners

Injectoren

Injectoren of verstuivers brengen de brandstof met grote precisie in de cilinders. Met de juiste timing en verneveling zorgen zij, samen met de aanwezige zuurstof voor een optimale verbranding.

Meer info

Brandstofpompen

De brandstofpomp zorgt voor de benodigde aanvoer en druk van de brandstof naar de verstuivers.

Meer info

Pompverstuivers

Pompverstuivers zijn een pomp en een injector in één. Pompverstuivers of unit injectors bouwen hun eigen druk op en brengen de brandstof met grote precisie in de cilinders.

Meer info

Roetfilters

In veel moderne voertuigen met een dieselmotor is tegenwoordig een roetfilter ingebouwd. Dit om te voorkomen dat schadelijke roetdeeltjes in ons milieu terecht komen. Een goede zaak, maar soms leidt het tot problemen.

Meer info

Diagnose & oplossingen

Een goede diagnose is het halve werk. Ons Voertuig Diagnose Centrum functioneert als verlengstuk van het garagebedrijf. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd op het gebied van motormanagement en geven u na de diagnose een betrouwbaar reparatieadvies dat we uiteraard graag voor u willen uitvoeren.

Aflevering 5: Roetfilters

Een uitzending over roetfilters. Waldemar ontdekt waardoor een auto helemaal zwart van het roet is. We zien hoe een verstopt roetfilter met een grondige dieptereiniging weer als nieuw wordt. En… waardoor...

Bekijk deze aflevering Bekijk al afleveringen

Roetfilter vervangen door nieuw, ruil of reinigen?

Het lampje op het dashboard brandt. Uitlezen geeft aan dat het roetfilter verstopt is....

Lees meer

‘Vlak dieselauto’s niet uit bij realiseren CO2-reductie’

De Nederlandse overheid moet met structurele maatregelen komen als het gaat om het...

Lees meer

Benzine injectoren

Benzine injectoren onder hoge druk Het testen van benzine injectoren wordt steeds...

Lees meer