Injectoren of verstuivers brengen de brandstof met grote precisie in de cilinders. Met de juiste timing en verneveling zorgen zij, samen met de aanwezige zuurstof, voor een optimale verbranding.

De belasting van injectoren is enorm. Blootgesteld aan grote krachten en hoge temperaturen functioneren ze in moeilijke omstandigheden. Door de strenge milieueisen worden hoge eisen gesteld aan de techniek van de injectoren. Het is dan ook makkelijk voor te stellen dat de werking na lange tijd niet meer optimaal meer is en vervanging nodig is.

schakering CR injectoren

Ruilverstuivers zijn een goede optie. Hiervan kan de kwaliteit zich meten met nieuw met een aantrekkelijkere prijs. Diesel Büchli heeft de grootste voorraad ruilverstuivers van alle merken. Zo kunt u snel weer verder. Uiteraard is nieuw ook mogelijk en voor de oudere technieken kunnen we de bestaande injectoren reviseren. Gegarandeerd met originele onderdelen en volledig getest volgens fabrieksvoorschrift.

Neem contact met ons op voor prijs en beschikbaarheidsinformatie. Het telefoonnummer is: 0341-467070. Ook kunt u contact opnemen met één van onze Büchli Partners of aangesloten automaterialen grossiers bij u in de buurt!