• ‘Vlak dieselauto’s niet uit bij realiseren CO2-reductie’

  ‘Vlak dieselauto’s niet uit bij realiseren CO2-reductie’

  De Nederlandse overheid moet met structurele maatregelen komen als het gaat om het reduceren van de CO2-uitstoot. Dat zegt Bert de Kroon, voorzitter van de afdeling Autodealers van BOVAG en zelf ook autodealer.

 • Agro Techniek Holland

  Agro Techniek Holland

  Alles wat de boer boeit is aanwezig op deze vakbeurs in Biddinghuizen. Ook Diesel Büchli is met een prominente stand aanwezig in de Mechahal. Komt u een kijkje nemen? Er zijn nog toegangskaarten.

 • Inschrijving geopend: Speciale presentatieavond over roetfilters

  Inschrijving geopend: Speciale presentatieavond over roetfilters

  Roetfilters: de ins en outs uitgefilterd! Speciale presentatieavond! Wat filtert het roetfilter eigenlijk allemaal? Hoe blijft de doorstroming intact? Waarom raakt het roetfilter soms verstopt? Wat moet je weten voor de oplossing? Actuele vragen, zeker nu bij de APK het roetfilter eronder moet blijven. Deze vragen worden beantwoord tijdens een speciale presentatie over dit onderwerp.

 • Benzine injectoren onder hoge druk

  Benzine injectoren onder hoge druk

  Het testen van benzine injectoren wordt steeds belangrijker. Onderdelen zijn duur en systemen gevoeliger. Bovendien nemen de inspuitdrukken steeds verder toe. Een betrouwbare testuitslag is dus van belang. Met deze nieuwe testbank kunnen alle moderne benzine injectoren over de hele range getest worden.

 • Primeur: Büchli eerste ‘Erkend diesel filter reconditionerings specialist’

  Primeur: Büchli eerste ‘Erkend diesel filter reconditionerings specialist’

  Wanneer het roetfilter verstopt raakt is reiniging ervan een goede optie, maar door welk bedrijf en welke methode? Bedrijven met een erkenning van Stichting duurzaam repareren worden gecontroleerd op tal van zaken. Zo kunt u erop vertrouwen dat de reinigingsmethode de werking van het roetfilter niet aantast en het milieu zo min mogelijk belast wordt.

 • BÜCHLI OP DE AUTOTECHNICA

  BÜCHLI OP DE AUTOTECHNICA

  Diesel Büchli prominent aanwezig op de Autotechnica Brussel. Op een ruime stand presenteren we ons assortiment injectoren, brandstofpompen en roetfilters. De Autotechnica is de toonaangevende automitivebeurs voor de aftermarket in de Benelux. Een bezoek meer dan waard dus.

 • LANG PLEZIER VAN DIESEL

  LANG PLEZIER VAN DIESEL

  Natuurlijk hebben alternatieve brandstoffen de toekomst en tot die tijd is diesel en ook benzine nog vol op in ontwikkeling. Nieuwe eisen en meetmethoden dagen de fabrikanten uit. Frisse blik, schone lei en mooie technieken waar wij dan weer met liefde en passie aan repareren en delen leveren.

 • Dieseltechniek in de landbouw: Masterclass in samenwerking met TREKKER Magazine

  Dieseltechniek in de landbouw: Masterclass in samenwerking met TREKKER Magazine

  Krijg in één dag meer inzicht in de werking en aansturing van common rail inspuitsystemen tijdens de Masterclass Dieseltechniek van Diesel Büchli en TREKKER Magazine op 27 oktober 2017. Tijdens de masterclass krijgt u op hoog niveau inzicht in de werking en aansturing van common rail inspuitsystemen om zo gericht en doordacht diagnoses te stellen

 • Innovatie is altijd een betere oplossing dan verbieden.

  Innovatie is altijd een betere oplossing dan verbieden.

  Bosch: ”de bijzondere efficiency van zelfontbranders is een technologie die nog hard nodig is voor de bescherming van het milieu. Een rijverbod laat bovendien het ontwikkelingspotentieel van diesel onbenut”

 • DieselBuchli.TV

  DieselBuchli.TV

  ‘In de eerste aflevering van DieselBuchli.tv vertelt Niels u over het testen van injectoren. En Hans neemt een aantal veel gestelde vragen met u door. Wist u bijvoorbeeld dat u een roetfilter niet altijd hoeft te vervangen?’