Voertuig diagnose

Het Voertuig Diagnose Centrum functioneert als verlengstuk van het garagebedrijf. Als daar een diagnose langer duurt dan een paar uur, is het beter de klus uit te besteden aan een specialist. Zo houdt het garagebedrijf de regie over zijn eigen planning en wordt de klant goed bediend.

Neem een kijkje in ons Voertuig Diagnose Centrum

Een goede voertuigdiagnose is het halve werk

Stuit de elders gestelde diagnose of voorgestelde reparatie op vraagtekens is het altijd mogelijk om een second opinion te laten uitvoeren. Is het wel nodig om het hele dieselsysteem te vervangen als er benzine getankt is? Zijn de startproblemen opgelost met 4 nieuwe verstuivers? Met dit soort vragen weten onze technici wel raad en geven een duidelijk advies.

De oorzaak van een storing opsporen

Om een probleem te kunnen oplossen moet eerst de oorzaak ervan gevonden worden. In moderne motoren worden continue metingen gedaan door sensoren en aanpassingen gedaan door actuatoren. Alles werkt samen en is afhankelijk van elkaar. Een storing is dus vaak complex en daarvoor is het nodig om storingen met specialistische kennis, goede apparatuur en goede informatie op te lossen. Hoe beter de diagnose, hoe groter de kans in één keer goed gerepareerd kan worden. Bij Büchli worden kennis, apparatuur en informatie op een goede manier gekoppeld en ingezet. Dit op basis van jarenlange ervaring en up-to-date opgeleide medewerkers.

Een betrouwbaar reparatieadvies

Met het specialisme van Büchli op het gebied van motormanagement geven we u na de diagnose een betrouwbaar reparatieadvies dat we uiteraard graag voor u willen uitvoeren. Met de wetenschap dat een goede voertuigdiagnose het halve werk is, ligt een geslaagde reparatie tenslotte in het verschiet.

Voertuigdiagnose gewenst?

We lossen het voor u op! Neem contact met ons op voor vragen of bel ons op 0341 – 467070