Kan ik wachten op het testen van een brandstofpomp?
Het is het beste om contact met ons te hebben op 0341-467070 (keuze 2) om te kijken naar de mogelijkheden. In voorkomende situaties is een eerste beoordeling in de regel gewoon mogelijk. Hebben we een plaatsje op onze testbank vrij kunnen maken, kunt u tijdens de test u in onze klantruimte genieten van een vers kopje koffie en gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Kan ik wachten op de revisie van een brandstofpomp?
Diesel Büchli heeft veel onderdelen op voorraad en dan kan de revisie gelijk na de test plaatsvinden. Voor veel brandstofpompen maken we gebruik van ons ruilsysteem, zodat u weer snel verder kunt.

Wat is het verschil tussen reparatie en revisie?
Repareren is datgene vervangen of herstellen dat het defect heeft veroorzaakt. Met andere woorden: de reden wegnemen waarom iets niet meer werkt. Revisie gaat veel verder, daar worden naast deze delen ook delen vervangen die niet defect zijn, maar op termijn wel defect kunnen gaan. Ieder onderdeel wordt bekeken, ook worden modificaties aangebracht. Na revisie is het product kan het product weer minimaal net zolang meegaan als een nieuw product.