Uw afweging om een brandstofpomp te laten reviseren, of toch te vervangen door een nieuwe-, kunt u met een gerust hart over laten aan Diesel Büchli. Onze medewerkers zijn namelijk gespecialiseerd in het reviseren van dergelijke systemen en bovendien is Diesel Büchli dealer van alle merken. Vroeg of laat kan het brandstofsysteem van uw dieselmotor defecten vertonen, die u tot een onvermijdelijke keuze dwingt. Uw brandstofpomp vervangen, wat veel kosten met zich mee brengt, of uw brandstofpomp reviseren, wat relatief veel goedkoper is. Diesel Büchli helpt u met het maken van de juiste keuze door een eerlijk advies te geven.

VP 44 reviseren 2

Een brandstofpomp reviseren gaat verder dan alleen de defecte onderdelen vervangen. Ook onderdelen waarvan de kans bestaat dat deze later defect kunnen raken worden door splinternieuwe en altijd originele delen. Een afsluitende test onderwerpt de brandstofpomp aan een test. Het systeem slaagt pas voor de test wanneer de testwaarden gelijk zijn aan de vastgestelde fabriekswaarden. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de brandstofpomp revisie succesvol uitgevoerd is.

VE testen

Voor meer informatie over een brandstofpomp reviseren en een goed advies raden wij u aan contact op te nemen met één van onze medewerkers via: 0341-467070. Ook kunt u altijd een bezoek te brengen aan ons bedrijf, dat u kunt vinden via de routebeschrijving op deze website.