De brandstofpomp zorgt voor de benodigde aanvoer en druk van de brandstof naar de verstuivers. Bij oudere systemen zorgt de brandstofpomp ook voor de juiste timing, hoeveelheid en volgorde van cilinders. Bij moderne common rail systemen vindt dat elektronisch plaats.

Detail pompje doorsnede 2

Er wordt veel gevraagd van de brandstofpomp. Afdichtingen moeten bestand zijn tegen hoge drukken, terwijl de precisie heel groot moet zijn. Bovendien wordt gedurende lange tijd veel brandstof verpompt. Het is dan ook makkelijk voor te stellen dat de werking na lange tijd niet meer optimaal meer is en vervanging nodig is.

detail lijknpomp 3      detail lijnpomp 2      Detail CR pomp 3

Een ruilpomp is dan een goede optie. Hiervan kan de kwaliteit zich meten met nieuw met een aantrekkelijkere prijs. Diesel Büchli heeft de grootste voorraad ruildelen van alle merken. Zo kunt u snel weer verder. Als u kiest voor een revisie aan de eigen brandstofpomp verzorgen we dat graag voor u. U krijgt vooraf een prijsopgave van ons. Gegarandeerd met originele onderdelen en volledig getest volgens fabrieksvoorschrift.

detail CR pomp

Neem contact met ons op voor prijs en beschikbaarheidsinformatie 0341-467070. Ook kunt u contact opnemen met onze Büchli Partner of aangesloten automaterialen grossier bij u in de buurt!