Het label dat kwaliteit absoluut garandeert is ‘Bosch Premium’ en bestaat uit een complete lijn common rail verstuivers, hogedruk pompen en pompverstuivers. De lijn wordt geleverd in speciale Bosch Premium verpakkingen en bevat het eigen ruilproduct.

Om de eigen ruilproducten als Bosch Premium te mogen verkopen stelt Bosch hoge eisen aan het Bosch Diesel Center. Eisen op het gebied van schoon produceren, gereedschappen, procedures en testbanken en uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Vanzelfsprekende zaken voor Diesel Büchli. De garantietermijn is daarmee verlengd naar twee jaar. Naast een breed assortiment is natuurlijk de beschikbaarheid erg belangrijk. Bij Büchli kunt u beschikken over meer dan 300 referenties Bosch Premium-ruil die in de eigen clean room zijn geproduceerd.

De producten worden uitsluitend met originele onderdelen opgebouwd en met geavanceerde testbanken gecontroleerd zodat het ruilproduct zich kan meten met een nieuw product. Beter betaalbaar en duurzaam gaan hand in hand.

Bosch Common Rail 10